header foto header foto header foto header foto header foto
 

De Club

De club MHC Sint-Oedenrode


Meer verenigingen zullen het zeggen, maar MHC Sint-Oedenrode is het echt de gezelligste vereniging van Brabant, misschien wel van Nederland. Klein maar fijn. MHC Sint-Oedenrode is een club met 'slechts' twee velden (waarvan één waterveld) en een bescheiden clubhuis, maar meer heeft deze vereniging van bijna 500 niet nodig.

In het DNA van de vereniging zit niet alleen gezelligheid en Brabantse gemoedelijkheid, want ook presteren is belangrijk. Dames 1 speelt succesvol in de 2e klasse en Heren 1 speelt zijn wedstrijden ook hoog in de 2e klasse. Ook in de jeugd wordt gedeeltelijk naar prestaties gekeken, al is het bij hen voornamelijk belangrijk dat ze plezier ervaren. 

Het is algemeen bekend dat spelers zich thuis voelen aan de Bremhorst, het sportpark van MHC. Van jongs af aan kunnen ze zich ontplooien tot volwaardige hockeyers. Spelers die van buitenaf komen worden gemakkelijk opgenomen in onze 'familie', want zo vinden veel leden de club aanvoelen. Deze familieband wordt aangehaald als er weer eens een leuk evenement wordt georganiseerd, als de vaandelteams thuis moeten spelen of als sponsors gewaardeerd worden met een speciale middag. 

Zodra de handen uit de handen mouwen gestoken moeten worden, staan veel vrijwilligers klaar. Natuurlijk, vrijwilligers zijn er nooit genoeg, maar gelukkig zijn er veel mannen en vrouwen waar het bestuur op kan rekenen. Dit maakt MHC Sint-Oedenrode tot de club die het is. Een club waar het hart klopt als een hockeybal.

 

Overige informatie

  • KvK: 40215718 - Mixed Hockey Club Sint-Oedenrode
  • BTW nummer: niet van toepassing
  • Contact: zie tabblad 'De club' > Commissies 
  • E-mail [email protected]
  • Proeflessen volgen? kijk onder 'Lidmaatschap'