header foto header foto header foto header foto header foto
 

Tenue

Tenue 

Wanneer er een wedstrijd gespeeld wordt, is het verplicht het officiële hockeytenue te dragen. Het officiële hockeytenue bestaat voor de heren/jongens uit een zwart shirt met witte kraag en een witte bies aan de mouwen, een witte korte broek en zwarte kousen. 

Voor de dames/meisjes is het tenue een zwart damesshirt met een witte kraag en witte bies aan de mouwen, een witte rok en zwarte kousen. Bij De Wit Schijndel aan de Rooiseweg 22 te Schijndel is het officiële hockeytenue te koop. 

Sinds 2019 wordt het eerste shirt aangeboden door de vereniging. 

Wanneer in een wedstrijd de kleur van het shirt van MHC Sint-Oedenrode te veel lijkt op de kleur van de tegenstander, dan moet het uitspelende team een ander shirt dragen. 

Scheenbeschermers en bitjes 
Bij de jeugd is het dragen van scheenbeschermers en een bitje tijdens het trainen en spelen verplicht. Bij volwassenen is het vanuit de KNHB verplicht gesteld om tijdens wedstrijden scheenbeschermers te dragen. De KNHB verplicht met ingang van het seizoen 2015-2016 het dragen van een mondbeschermer in georganiseerde wedstrijden. Die maatregel geldt voor alle spelers, van de hoofdklasse tot de allerjongste jeugdteams.
 

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode