header foto header foto header foto header foto header foto
 

Hockey Keepers

Welkom bij de KeepClub en onze Keepersopleiding


Speciaal voor onze (Jongste) Jeugd-Keepers is MHC Sint-Oedenrode begin 2019 gestart, met het concreter invullen van keeperbegeleiding. Pilot-trainingen seizoen 2018-2019 leidde tot een vaste startersgroep voor seizoen 2019-2020. Van daaruit is besloten onze werkgroep keeperstraining op een duurzame manier binnen de vereniging neer te zetten, middels een beleidsplan, dat in zijn geheel van kracht zal treden vanaf seizoen 2020-2021. Het complete beleidsplan is terug te vinden via de link onderaan.


De KeepClub is er speciaal voor de Jongste Jeugd Keepers. Onder begeleiding van onze Junior Trainers, met alle 6- en 8-tal keepers een uurtje werken aan je keeperskills. Hoe stoer is dat!


De Keepersopleiding is erop gericht onze D t/m A keepers te begeleiden in hun keepers carrière en zo enthousiaste en gemotiveerde keepers te hebben voor onze teams.


Materiaal

De Materiaal Commissie is verantwoordelijk voor de uitgifte, het beheer en onderhoud van al het materiaal voor alle keepers van de hockeyclub, met als uitgangspunt: alle keepers spelen met de juiste, passende en veilige spullen. Dit doen zij in nauwe samenwerking met de Werkgroep Keeperstraining. In de dagelijkse praktijk betekent dit, dat de keeperstrainers en hun coordinator het eerste aanspreekpunt zijn voor keepers/coaches/ teammanagers aangaande het keepersmateriaal. Zij zijn uiteindelijk diegene die in nauw contact staan met onze helden en heldinnen uit het doel.

*Zie ook Bijlage D: over keepersmaterialenen [email protected]


Lockers

Ieder Jeugd- en Seniorenteam heeft recht op één Keepers-Locker. Deze lockers worden beheerd door de coordinator keeperstraining. *Zie link Reglement Lockers


Denk je dat keepen wat voor je is? Kom gerust eens kijken op maandagavond van 19.00 – 21.00 uur of neem contact met ons op:[email protected]


Graag tot ziens.


Goalie groet Werkgroep Keeperstraining MHC


Link Beleidsplan Werkgroep Keeperstraining

Link Bijlage D: Over keepersmaterialen

Link: Locker reglement