header foto header foto header foto header foto header foto
 

Corona-update dinsdag 31 maart

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

19-3 Update 31 maart 2020 MHC Sint-Oedenrode volgt de coronamaatregelen van de KNHB. De KNHB volgt sinds het begin van de coronacrisis de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Op basis van de gecommuniceerde richtlijnen van dinsdag 31 maart van de overheid en het RIVM heeft de KNHB daarom helaas moeten besluiten de wedstrijden in alle competities voor dit

Lees verder

Update coronavirus: Geen competitie en trainingen tot en met 6 april

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

17-3 Tot en met 6 april geen hockeycompetitie in heel Nederland Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 6 april. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en

Lees verder

Vrije training voor (nieuwe) hockey kanjers!

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

4-3 @ Alle ouders met (potentiële) hockey-kids!
Het is zover: aanstaande zaterdag kun je erbij zijn om mee te maken hoe hockey-werkt!! Er wordt een fantastische ochtend georganiseerd bij MHC Sint-Oedenrode voor nieuwe kanjers die kennis willen maken met hockey. Voor jongens en meisjes!!


Lees verder

Bitje happen

Algemeen Nieuws afbeelding

26-2Beste Hockeyers
Er doet rondom de start van de tweede seizoenshelft nog een mooie kans voor een hockeybitje aan te laten meten. De orthodontistenpraktijk in Veghel heeft nog een datum beschikbaar gesteld waarvoor je jezelf kunt aanmelden.

Lees verder

Zaalcompetitie 2019-2020: De kampioenen

Zaalhockey Nieuws afbeelding

17-2In de maanden december, januari en februari spelen de juniorenteams van MHC Sint-Oedenrode competitie in de zaal. Afgelopen weekend vond de laatste competitieronde plaats en door diverse teams werd er een feestje gebouwd omdat ze kampioen werden in hun competitie. Dit zijn de zaalkampioenen van seizoen 2019-2020. Jongens C2

Lees verder

Goed voorbereid de lentecompetitie in

Technische Commissie Nieuws afbeelding

17-2Over een paar weken gaat de veldcompetitie weer van start. Misschien heb je in de zaal gespeeld dit weekend, misschien heb je wel een paar maanden stil gezeten. In beide gevallen is de kans op blessures aanwezig. 

Lees verder

Start veldtrainingen na de carnavalsvakantie

Technische Commissie Nieuws afbeelding

2-2De veldtrainingen voor jongste jeugd en junioren gaan in de week van 2 maart weer van start, tenzij anders afgesproken in het team. Het schema voor jouw team is te vinden in de hockeyapp.

Lees verder

HW Hockeymasters gaan weer van start

Algemeen Nieuws afbeelding

24-1De HockeyWerkt Masters gaan weer van start! 
Bij HW Masters werken we aan de ontwikkeling van hockeytalent en besteden we veel aandacht aan techniek. De kinderen worden begeleid door professionele trainers en leren op een speelse manier hun vaardigheden te verbeteren. 

Lees verder

Coachcafé: Goed voorbereid naar de lentecompetitie

Technische Commissie Nieuws afbeelding

8-1 Om goed voorbereid te zijn nodigen we coaches, managers en trainers uit voor het eerste  MHC Coachcafé op woensdag 12 februari, aanvang 19.30 uur in het clubhuis. 

Lees verder

Nieuwjaarsreceptie MHC Sint-Oedenrode

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

18-12We nodigen alle leden en ouders van jeugdleden uit voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 19 januari 2020 om te proosten op het nieuwe jaar. Komen jullie ook? 

Lees verder

Steun de club: koop worstenbroodjes en kerstbrood

Algemeen Nieuws afbeelding

6-12 We zijn weer gestart met de jaarlijkse worstenbroodjes en kerstbroodactie! Tot en met 15 december kun je tegen een zeer scherpe prijs worstenbroodjes en kerstbrood van Bakkerij Bekkers inkopen.     Worstenbroodjes
6 stuks
€ 7,50
Kerstbrood 750 gram

Lees verder

Gezocht: zaalsticks voor de jongste jeugd

Zaalhockey Nieuws afbeelding

5-12Onze 8-tallen gaan in januari en februari twee keer in de zaal trainen. Om kosten te besparen zijn op we op zoek naar zaalsticks die zij mogen gebruiken. Heb jij nog een oude/ongebruikte in de kast staan of in stick die we tijdelijk mogen lenen? Stuur een mail naar [email protected] . Onze dank is groot! 

Lees verder

Presentatie ALV 28-11-2019

Bestuur MHC

3-12 Bij deze de presentatie van de Algemene ledenvergadering afgelopen donderdag,  met daarin het jaarverslag, financiële situatie, technische zaken en de verbouwing. 

Lees verder

Zaalhockey: spelregelwijzigingen en link naar kenniscentrum

Zaalhockey

19-11Begin november heeft de spelregelcommissie van de KNHB een aantal spelregelwijzigingen bekend gemaakt. 
Meer informatie over het spelreglement van het zaalhockey vind je in het kenniscentrum op de website van de KNHB . Daar tref je alle informatie over de laatste zaalregels aan.

Lees verder

Handige Lisa-App tips #2: Hockeyfood

Communicatie Nieuws afbeelding

19-11 HockeyFood: het netflix voor hockeyers
Ben jij al bekend met de netflix-omgeving voor hockeyers, genaamd: HockeyFood? Je kunt hier allerlei soorten video's vinden die jou als speler, trainer of coach beter maken.

Lees verder

Laatste veldtraingen in week 47, start zaaltrainingen in week 48

Technische Commissie

16-11 In week 47 vinden de laatste trainingen van het seizoen plaats. De veldtrainingen eindigen op vrijdag 22 november.   De zaaltrainingen starten met ingang van maandag 25 november (week 48). In de loop van komende week zal het zaaltrainingsschema in LISA verschijnen. 

Lees verder

Fluiten en scheidsrechters na de herfstvakantie

Bestuur MHC

9-11 Beste leden en ouders,
Dit seizoen is er wat veranderd in de competitieplanning van de junioren. Alle teams (in het hele land) zijn in de herfstvakantie opnieuw ingedeeld. Het doel van deze tussentijdse herindeling is dat de teams in mooie gelijkwaardige competities kunnen spelen. Gevolg is dat er in de herfstvakantie in een paar dagen tijd een nieuwe planning moest worden gemaakt.

Lees verder

Handige LISA-App tips #1

Communicatie Nieuws afbeelding

25-10De LISA Hockey app is een onmisbare app voor spelers, coaches en ouders. In deze app vind je onder andere: Het laatste clubnieuws Een complete teammanager, met alle wedstrijden, scheidsrechters, routes, taken, teamnieuws Aanwezigheidsregistratie bij trainingen en wedstrijden Je eigen agenda: al je activiteiten in een handig overzicht. En een

Lees verder

Algemene Ledenvergadering donderdag 28 november

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

24-10 Donderdag 28 november vindt de ALV plaats. We nodigen alle leden uit om deze bij te wonen. Ben jij ouder van een jeugdlid en geen lid van MHC Sint-Oedenrode: dan ben je uiteraard ook van harte welkom. 
AGENDA:

Lees verder

Herfstvakantie: geen trainingen (jongste) jeugd

Technische Commissie Nieuws afbeelding

10-10De herfstvakantie staat op het punt van beginnen. Op zaterdag 12 oktober en 19 oktober zijn er geen wedstrijden voor de (jongste) jeugd. De trainingen vervallen in de herfstvakantie  tenzij in het team andere afspraken zijn gemaakt. Maandag 21 oktober zien we iedereen weer graag op de hockeyvelden. Fijne vakantie! 

Lees verder