header foto header foto header foto header foto header foto
 

Grote Club Actie - van za 18-9 tot 23-11

Acties Nieuws afbeelding

17-9Zaterdag 18-9-2021 start de grote Clubactie waar MHC aan mee doet. Jeugd t/m D-jeugd ontvangen boekjes ter promotie en de andere jeugdleden mogen loten verkopen via deze link.
Contact organisatie: Jolanda Wijnen en Marieke Habraken
Bron: clubactie.nl

Lees verder

Vrijwilligers aan het woord - Katja - Keeperscommissie

Vrijwilligers Nieuws afbeelding

16-9 Onze club is er voor leden en door leden. De spelers zien we stralen op het veld en vrijwilligers zijn vaak op de achtergrond actief. Ben je benieuwd wie er achter de schermen zorgen voor deze mooie club? Hou dan deze rubriek in de gaten, waarin vrijwilligers aan het woord zijn.
 
1. Wat is je naam?
Katja van de Ven

Lees verder

Trainingsjongens 5-10 jaar

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

15-9 Maandag 20 september starten de trainingsjongens weer. Ben je tussen de 5 en 10 jaar dan kun je meedoen! We trainen op maandag van 17-18u op veld 1CD. Ouders en opa's en oma's mogen komen kijken. 

Lees verder

Keeperstraining voor E-jeugd

Technische Commissie Nieuws afbeelding

14-9Keepen is leuk! En daar kan iedereen een keer mee kennismaken dit seizoen. Keepers van onze vereniging geven training aan de jeugdleden welke komend weekend onze doelen zullen verdedigen. Op maandag van 17-18 uur voor de E-jeugd en voor de oudere jeugd wat later. Door elke week te rouleren met keepers kan iedereen ermee kennismaken. Zo kun je ontdekken welke plek in het team jij leuk vindt om te

Lees verder

MHC 60 jaar - Openingsweekend geslaagd

MHC Events

14-9Wauw wat een geslaagd weekend hebben we achter de rug. Met vrijdag een geweldige feestavond, zaterdag vele kinderen op de club die in de stormbaan gingen en met ook zondag spannende wedstrijden. Het was heerlijk om al die vreugde te weer zien en om weer iets gemakkelijker en dichter bij elkaar te kunnen zijn. Dit beloofd veel goeds voor die seizoen. De foto's vinden jullie op social media, Insta

Lees verder

MHC Hockey video van Noah

Communicatie

13-9We ontvingen deze prachtige promo van ons juniorenlid Noah. Hockey is zijn lievenlingssport en wij weten wel waarom. Wat doe je dat goed!

Lees verder

Line up oud Heren 1 - di 10 sept 20.30u

Algemeen Nieuws afbeelding

9-9 Op 10 september is deze bijzondere wedstrijd. Oud heren 1 speelt tegen nieuw heren 1. Hieronder vinden jullie de line up. 
Heren 1 is natuurlijk van alle tijden. In glorietijden waren deze namen bekend bij de club. Dag en nacht waren ze bij de club te vinden. Deze wedstrijd staan ze weer in hockeytenue op het veld. 


Lees verder

Line up oud Dames 1 - vr 10 sept 18.45u

Algemeen Nieuws afbeelding

9-9Vrijdag om 18.45 uur start het jubileumweekend met de "Dames 1 - oud Dames 1". Dames 1 is natuurlijk van alle tijden. In glorietijden waren deze namen bekend bij de club. Dag en nacht waren ze bij de club te vinden. Deze wedstrijd staan ze weer in hockeytenue op het veld. 

Lees verder

MHC 60 jaar - 10 sept VOL - een fantastisch begin

MHC Events Nieuws afbeelding

8-9 Zoals iedereen weet is aankomend weekend het openingsweekend van het jubileumjaar betreft het 60-jarig bestaan van MHC Sint-Oedenrode.
 
En wat een fantastisch begin! 
Voor de planning op vrijdag hadden we gevraagd om je van te voren aan te melden en we kunnen "helaas” melden dat dat niet meer mogelijk is.

Lees verder

Trainingsplanning (wijzigingen)

Algemeen Nieuws afbeelding

5-9 Vandaag is de trainingsplanning op een aantal aspecten nog aangepast. Alle wijzigingen zijn gedaan in overleg met de betrokken teams  en trainers. Het volledige schema is vanaf vandaag definitief vastgelegd in Lisa. Vanaf 6 september gaan we officieel van start. 
Veel hockey plezier  Trainingscommissie

Lees verder

MHC 60 jaar - Programma openingsweekend

Algemeen Nieuws afbeelding

2-9 Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 september start het jubileumjaar, want dit jaar bestaat onze club 60 jaar. En dat mag gevierd worden! Voor huidige leden, oud leden en vrienden en familie is er een fantastisch programma.
 

Lees verder

MHC 60 jaar UPDATE

MHC Events Nieuws afbeelding

1-9
Beste leden, oud leden, vrienden van MHC,
Komend seizoen bestaat MHC Sint-Oedenrode alweer 60 jaar. Dit willen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Het komende jaar worden er verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd voor huidige leden, oud leden en vrienden/familie – vandaar dat jullie deze email ontvangen.

Lees verder

Download de LISA App

Algemeen Nieuws afbeelding

1-9Het nieuwe hockeyseizoen staat weer voor de deur. De planning van de trainingen en wedstrijden zijn zichtbaar in de LISA app. Iedereen kan in LISA de aanwezigheid invullen, zodat alle teamgenoten, coaches en trainers kunnen inzien wie aanwezig is. Via LISA is ook het clubnieuws te lezen en je vind er een koppeling zodat je alle items meteen in je privé agenda kan zetten.

Lees verder

A50 toernooi

Jeugd Commissie Nieuws afbeelding

31-8Aanstaande zaterdag 4 september is het A50 toernooi voor A t/m D jeugd. Het toernooi wordt jaarlijks door Hopbel georganiseerd en het wordt bij verschillende clubs gespeeld. Bij Hopbel, Uden, Oss, Geel Zwart, HDL, Boekel, Heesch, Berlicum en Rosmalen. Het toernooi is opgestart om op een leuke manier oefenwedstrijden in de regio te spelen. In de bijlage vinden jullie het wedstrijdschema. Verdere

Lees verder

Afsluiting Jongste Jeugd

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

3-7 Waauw!! 
Wat een mooie afsluiting van onze jeugd 3-6-8 tallen onze toppertjes. 
 
Zowel de jongens als de meiden hebben een super leuke gezellige dag gehad. Onze enige echte Rodi kwam het seizoen mee afsluiten. 
 
Bedankt allemaal voor de hulp want zonder de ouder hulp was deze dag niet zo geslaagd als vandaag. 

Lees verder

Een mooie afsluiter

Algemeen Nieuws afbeelding

1-7 Aanstaande zondag, 4 juli, willen we als MHC Sint-oedenrode dit unieke seizoen op een leuke manier afsluiten. 
De events commissie heeft een leuk programma in elkaar gedraaid wat via social media en de aanvoerders verspreid gaat worden. Gewoon een gezellige zondag!

Vanaf 11:00u is iedereen welkom en er is muziek tot 19:00u.


Lees verder

Zaterdag 26/6 kledingmarkt bij MHC

Jeugd Commissie Nieuws afbeelding

24-6 🏑 Bericht van Team JC ðŸ‘
 
Zaterdag 26/6 is er op de club, de *jaarlijkse* 2e hands hockeykledingmarkt! 
 
_Doneer & Koop_en steun je club_ ðŸ˜Š. 
 
💥 Knalprijzen van €1 tot €5 ðŸ’¥
 
⚫️ Za 26 juni 
⚪️ 10.00-12.00 uur

Lees verder

Nieuwe en ruime versoepelingen

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

20-6 Waarschijnlijk hebben de meeste van jullie de persconferentie van afgelopen vrijdag wel gezien en anders vast gehoord dat er nieuwe en gelukkig ruimere versoepelingen aankomen. 


Voor dit seizoen hadden we het bijna niet meer verwacht, maar vanaf zaterdag 26 juni mag er dan eindelijk weer publiek bij de wedstrijden aanwezig zijn.
 

Lees verder

Nieuw: trainingsjongens!

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

7-6 Voortaan hebben we een aparte groep voor de startende jongens, zij trekken op met het jongens F-team (en trainen op maandag en zaterdag). 
 
Omdat er de komende weken competitiewedstrijden gespeeld gaan worden gaan de trainingsjongens op zaterdag meedoen met de trainingsmini's. 
 

Lees verder

Nieuwe versoepelingen per 5 juni

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

3-6 Tijdens de persconferentie van 28 mei was er veel aandacht voor sport. En dat is goed nieuws! Vanaf zaterdag 5 juni 2021 gelden namelijk weer een aantal nieuwe versoepelingen. 
Zo zijn groepslessen en groepstrainingen weer toegestaan en hoeven sporters geen 1,5 meter afstand meer te houden als dit nodig is voor de sportbeoefening. 

Lees verder