header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welkom op de website van MHC Sint-Oedenrode. Een sportieve en gezellige hockeyvereniging in het hart van de Meierij. Van jongste jeugd tot en met de veteranen speelt men in verschillende selectie - of breedte teams.

Op deze website vindt je alle informatie voor leden, bezoekers en kun je contact opnemen via het contactformulier.


Wil je graag iets op de website plaatsen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Nieuwe en ruime versoepelingen

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

20-6 Waarschijnlijk hebben de meeste van jullie de persconferentie van afgelopen vrijdag wel gezien en anders vast gehoord dat er nieuwe en gelukkig ruimere versoepelingen aankomen. 


Voor dit seizoen hadden we het bijna niet meer verwacht, maar vanaf zaterdag 26 juni mag er dan eindelijk weer publiek bij de wedstrijden aanwezig zijn.
 

Lees verder

Nieuw: trainingsjongens!

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

7-6 Voortaan hebben we een aparte groep voor de startende jongens, zij trekken op met het jongens F-team (en trainen op maandag en zaterdag). 
 
Omdat er de komende weken competitiewedstrijden gespeeld gaan worden gaan de trainingsjongens op zaterdag meedoen met de trainingsmini's. 
 

Lees verder

Trainers / ouders gezocht

Algemeen Nieuws afbeelding

19-5 Net als jullie, ziet de trainingscommissie uit naar het nieuwe hockeyseizoen, waarin we hopelijk naast het trainen ook weer heerlijk wedstrijden kunnen spelen in competitieverband. De voorbereidingen voor dit seizoen worden al weer opgestart: de selectietrainingen voor de A,B,C en D jeugd staan binnenkort gepland, maar ook wordt er nagedacht over de invulling van de trainers voor het

Lees verder

GEZOCHT: Enthousiaste aanpakker(s) voor de functie van wedstrijdsecretaris

Algemeen Nieuws afbeelding

10-4 We zijn, voor het komende hockeyseizoen, op zoek naar 1 of 2 enthousiaste ouders (m/v) die het wedstrijdsecretariaat op zaterdag willen gaan bijhouden/verzorgen.
Het gaat puur om administratieve taken, dus hockey ervaring is geen must. Het is wel makkelijk als je een connectie met de jeugdteams hebt.
 
Wat houd de functie o.a. in:

Lees verder

Enthousiaste jongens gezocht!

Junioren Nieuws afbeelding

15-3 We zijn op zoek naar fanatieke en enthousiaste jongens die graag in teamverband bij ons op een sportieve manier willen komen hockeyen!
 
Op dit moment zoeken we o.a. nog versterking voor JD1.
 

Lees verder

Hockey Rules!

Algemeen Nieuws afbeelding

20-10 Sint-Oedenrode - Het zou zomaar een kreet op deze graffiti-auto kunnen zijn. Maar hij klinkt ook vanaf de Bremhorst, waar een gezonde hockeyclub vrijwel dagelijks haar trainingen en wedstrijden afwerkt. Ware het niet dat het coronaspook ook voor MHC Sint-Oedenrode gevolgen heeft. Het is er nu rustiger dan normaal. Dat wil niet zeggen dat ze stil zitten. De club wil graag de vloot jongens en

Lees verder

Vertrouwenscontactpersoon (VCP) binnen MHC Sint-Oedenrode

Algemeen

21-8 Mijn naam is Elske Engel – Muller en ik ben vanaf 1 mei 2020 de vertrouwenscontactpersoon (VCP) binnen MHC Sint-Oedenrode. Ik ben al vanaf mijn 7de betrokken bij de vereniging Vanaf mijn 7e – 21e heb ik bij MHC gehockeyd en ik ben weer gaan hockeyen toen er een maandagavond competitie was. Inmiddels speel ik bij de donderdag avond competitie Ook onze 2 kinderen zijn lid van MHC

Lees verder

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode