header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welkom op de website van MHC Sint-Oedenrode. Een sportieve en gezellige hockeyvereniging in het hart van de Meierij. Van jongste jeugd tot en met de veteranen speelt men in verschillende selectie - of breedte teams.

Op deze website vindt je alle informatie voor leden, bezoekers en kun je contact opnemen via het contactformulier.


Wil je graag iets op de website plaatsen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Grote Club Actie - van za 18-9 tot 23-11

Acties Nieuws afbeelding

17-9Zaterdag 18-9-2021 start de grote Clubactie waar MHC aan mee doet. Jeugd t/m D-jeugd ontvangen boekjes ter promotie en de andere jeugdleden mogen loten verkopen via deze link.
Contact organisatie: Jolanda Wijnen en Marieke Habraken
Bron: clubactie.nl

Lees verder

Vrijwilligers aan het woord - Katja - Keeperscommissie

Vrijwilligers Nieuws afbeelding

16-9 Onze club is er voor leden en door leden. De spelers zien we stralen op het veld en vrijwilligers zijn vaak op de achtergrond actief. Ben je benieuwd wie er achter de schermen zorgen voor deze mooie club? Hou dan deze rubriek in de gaten, waarin vrijwilligers aan het woord zijn.
 
1. Wat is je naam?
Katja van de Ven

Lees verder

Trainingsjongens 5-10 jaar

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

15-9 Maandag 20 september starten de trainingsjongens weer. Ben je tussen de 5 en 10 jaar dan kun je meedoen! We trainen op maandag van 17-18u op veld 1CD. Ouders en opa's en oma's mogen komen kijken. 

Lees verder

Keeperstraining voor E-jeugd

Technische Commissie Nieuws afbeelding

14-9Keepen is leuk! En daar kan iedereen een keer mee kennismaken dit seizoen. Keepers van onze vereniging geven training aan de jeugdleden welke komend weekend onze doelen zullen verdedigen. Op maandag van 17-18 uur voor de E-jeugd en voor de oudere jeugd wat later. Door elke week te rouleren met keepers kan iedereen ermee kennismaken. Zo kun je ontdekken welke plek in het team jij leuk vindt om te

Lees verder

MHC 60 jaar - Openingsweekend geslaagd

MHC Events

14-9Wauw wat een geslaagd weekend hebben we achter de rug. Met vrijdag een geweldige feestavond, zaterdag vele kinderen op de club die in de stormbaan gingen en met ook zondag spannende wedstrijden. Het was heerlijk om al die vreugde te weer zien en om weer iets gemakkelijker en dichter bij elkaar te kunnen zijn. Dit beloofd veel goeds voor die seizoen. De foto's vinden jullie op social media, Insta

Lees verder

MHC Hockey video van Noah

Communicatie

13-9We ontvingen deze prachtige promo van ons juniorenlid Noah. Hockey is zijn lievenlingssport en wij weten wel waarom. Wat doe je dat goed!

Lees verder

Download de LISA App

Algemeen Nieuws afbeelding

1-9Het nieuwe hockeyseizoen staat weer voor de deur. De planning van de trainingen en wedstrijden zijn zichtbaar in de LISA app. Iedereen kan in LISA de aanwezigheid invullen, zodat alle teamgenoten, coaches en trainers kunnen inzien wie aanwezig is. Via LISA is ook het clubnieuws te lezen en je vind er een koppeling zodat je alle items meteen in je privé agenda kan zetten.

Lees verder

Rockey, de stoere buitengym voor peuters gaat zaterdag 18-9 van start

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

15-9 Op zaterdag 18 september start de eerste les van Rockey. Twaalf stoere peuters hebben zich aangemeld om mee te gaan doen en daarmee zit de groep vol. 

Lees verder

Vrijwilligers - vacatures

Communicatie Nieuws afbeelding

1-9 Vacatures vrijwilligers
Er wordt veel gedaan in de club en bijna alles door vrijwilligers. Op onze website onder "de club" commissies kun je zien wie er wat doen. Ook hangt er een mooie vrijwilligersposter op de club. 

Lees verder

Nieuws en social media - Nieuwsupdate 2de dinsdag van de maand

Algemeen

7-9 Nieuwsupdate Om je op de hoogte te houden van alles dat we doen sturen we elke tweede dinsdag van de maand alle leden een email met alle headlines van het clubnieuws. Zo weet je zeker dat je niks mist. Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Kijk dan in de app, onderaan bij "Club”. Bij het tabblad Nieuws en Agenda vind je alles. Online kijken kan

Lees verder

Scheidsrechtersopleiding

Arbitrage Commissie Nieuws afbeelding

14-9 We gaan starten met de opleiding voor scheidsrechter. De eerstejaars C-jeugd gaat dit seizoen oefenen met fluiten bij de jongste jeugd (3-tal, 6-tal en 8-tal). Tweedejaars C- jeugd (vanaf 14 jaar) gaan (ook) elftallen fluiten. Natuurlijk hoort hier een opleidingstraject bij. De jeugdleden worden hier per email over geïnformeerd.
Opleiding eerstejaars C-jeugd

Lees verder

Contributie 2021-2022 - facturen verzonden

Bestuur MHC Nieuws afbeelding

1-9Zojuist zijn de contributie facturen uitgestuurd. Voor de 1e keer is er incasso opgenomen via 'Mollie' en link voor directe betaling via iDEAL voor leden die niet via incasso betalen. Tevens kan elk lid kiezen om in 1, 2 of 3 termijnen te betalen/incasseren.

Lees verder

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode