header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welkom op de website van MHC Sint-Oedenrode. Een sportieve en gezellige hockeyvereniging in het hart van de Meierij. Van jongste jeugd tot en met de veteranen speelt men in verschillende selectie - of breedte teams.

Op deze website vindt je alle informatie voor leden, bezoekers en kun je contact opnemen via het contactformulier.


Wil je graag iets op de website plaatsen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Nieuwe website - omzetting deze week

Communicatie Nieuws afbeelding

17-5Vanwege de ontwikkeling van het LISA systeem is er een nieuwe website op komst. De omzetting zal deze week plaatsvinden. De nieuwe website bevat veel meer clubinformatie voor alle leden en is een stuk gebruiksvriendelijker. Alle informatie is aangevuld en up to date: het beleid van teamindeling. teamfoto's, informatie over scheidsrechters, cluborganisatie, uitleg voor bardienst, sponsorinfo en

Lees verder

Vrijwilligersinzet door alle leden - meld je nu aan

Algemeen Nieuws afbeelding

17-5 Beste leden, Het bestuur en de commissies zouden graag meer mensen bij de organisatie van de vereniging betrekken. Er zijn clubfuncties, teamfuncties en periodieke werkzaamheden, zoals de aanleg van een nieuw kunstgrasveld waarbij extra hulp erg gewenst is. Als club werken we ernaar toe dat alle leden (en ouders) zich aanmelden voor een vrijwilligerstaak, minimaal 6 uur per seizoen;

Lees verder

Nieuw watertappunt bij hoofdentree

Accomodatie Nieuws afbeelding

17-5We hebben een watertapkraan buiten bij de ingang staan. De tapkraan is gesponsord door Jac Kemps Fietsen en Glasinlooddeuren.nl. Zo kan iedereen gemakkelijk buiten de bidons vullen. Een geweldige ontwikkeling, want water drinken hoort bij een gezonde levenstijl, is duurzaam met alle herbruikbare bidons. Het zorgt voor minder oponthoud en het houdt de toiletten netter. 

Lees verder

Nieuwe bordsponsor Nobracars Uden

Sponsoring Nieuws afbeelding

16-5 De officiële BMW dealer voor het kopen, leasen of onderhouden van een BMW of MINI. Nobracars heeft veel aanbod en zorgt voor zorgeloos rijden. Scan QR code op de clubposter en de club verdiend een mooie bijdrage bij koop. Klik hier voor de website: www.nobracars.nl

Lees verder

Hoe is het met ... Fridy Duterloo, clubgeheimen onthuld

Communicatie Nieuws afbeelding

16-5 Hoe is het met …….   Onze club is opgericht in 1961, inmiddels 60 jaar geleden. Van Pipowagen naar een prachtig clubhuis met kunstgrasvelden. Wie heeft de club gemaakt tot wat het vandaag is? En wat zijn de hoogtepunten in al deze tijden? In deze rubriek vertellen oud leden ons alles en lees je hoe het met onze oud leden gaat. Geniet van dit mooie verhaal:

Lees verder

Update veranderingen in de kantine

Accomodatie Nieuws afbeelding

16-5 Wat een gezellige kantine en mooie nieuwe ruimte! Ja de club ziet er tiptop uit. De hoogste tijd voor een update van het interieur: Nieuwe multifunctionele ruimte klaar voor gebruik.

Lees verder

Seizoensafsluting. Wat moet je weten?

Algemeen Nieuws afbeelding

15-5 De club is weer in vol in bedrijf na alle de Corona beperkingen. De wedstrijden worden weer gespeeld, er wordt getraind en ook is er weer gezelligheid in de kantine. Op 12 juni is de laatste speeldag. Dus de hoogste tijd om vooruit te kijken naar de organisatie voor het volgend seizoen. Wat komt er allemaal bij kijken: Jouw team kampioen? Dat vieren we graag feestelijk. De teammanager

Lees verder

Teamindeling seizoen ' 22-' 23. Een blik vooruit

Algemeen Nieuws afbeelding

14-5Het seizoen is weer bijna voorbij. Zondag 12 juni spelen we de laatste competitiewedstrijden en tot de zomervakantie zijn er nog leuke activiteiten georganiseerd. De hoogste tijd om vooruit te kijken. Wat komt er allemaal bij kijken om het nieuwe seizoen voor te bereiden?

Lees verder

MHC Hemelvaarttoernooi VOL met feest 26 mei 2022

Activiteiten Nieuws afbeelding

14-5 Beste talenten,
Over 2 weken is het eindelijk zover, hét Hemelvaarttoernooi van MHC Sint-Oedenrode. Eindelijk mogen jullie je verborgen hockey- en zuiptalent laten zien! Met meer dan 250 deelnemers is dit de grootste editie ooit. Hierbij is je aanmelding bevestigd en vind je wat belangrijke informatie, stuur deze email aub door naar alle

Lees verder

Jubileum: Groot openingsweekend 9-10-11 september - Reunie

Activiteiten Nieuws afbeelding

10-5 Vanwege de beperkingen met Corona zijn een aantal feestelijke activiteiten niet doorgegaan. We willen dit natuurlijk wel goedmaken. Daarom kunnen we laten weten dat er weer een spectaculair openingsweekend aankomt in september. Dat is vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september.
 
Voorlopig programma:
Vrijdag 9 september:

Lees verder

Selectietrainingen '22-'23 - aangepaste trainingstijden ME8 en D t/m A

Technische Commissie Nieuws afbeelding

10-5 Komende weken starten we met zo’n 140 meisjes in te delen voor komend seizoen ’22-‘23. Dit gebeurt aan de hand van selectietrainingen. Dit betreft de huidige A, B, C en D meisjes. 
Week 20:

Lees verder

Nieuwsbrief verwacht op 17 mei (3de dinsdag van de maand)

Communicatie Nieuws afbeelding

10-5 Op dinsdag 17 mei ontvangen alle leden de eerstvolgende nieuwsbrief in de mailbox. Vanwege de (mei)vakantie is de verzending van de nieuwsbrief een week opgeschoven. 
AGENDA

14-5 Competitiedag
21-5 Competitiedag
26-5 Hemelvaarttoernooi
28-5 Competitiedag
4-6 Inhaaldag

12-6 Competitie afsluiting


Lees verder

Tips Briefing scheidsrechters '21-'22

Arbitrage

1-5 Ook deze maand hebben we een paar nieuwe aandachtspunten voor de scheidsrechters.
Belangrijke regels die niet iedereen weet: Spelhervatting verdedigende partij mag overal in cirkel worden genomen. Alleen geen zelfpass. Strafcorner is pas afgelopen als de bal 5 meter buiten cirkel is Strafcorner. Loopt een aanvaller te vroeg de cirkel in dan moet de aanvaller naar de

Lees verder

Vrijwilligersfuncties en vacatures. Help je ook mee?

Algemeen Nieuws afbeelding

15-4 Wij zijn nog op zoek naar de volgende vrijwilligers: activiteiten jongste jeugd, communicatie socialmedia en jaarkalender, LISA beheer (inschrijving leden en mailadressen club), beheer gevonden voorwerpen, materiaalbeheer, zaalhockey.
>>> Kijk op de website voor alle functies en de vacatures en aanmelding.  

Lees verder

Vacatures: Trainingscommissie

Trainingen

11-4 De club zoekt versterking voor de trainingscommissie. Kan jij plannen, organisatie of ben je graag contactpersoon? Lees dan verder en reageer direct. We zoeken enthousiaste ouders, leden vanaf 17 jaar of oud-leden.

Lees verder

Hockeyclinics voor basisscholen vr 22 april (Koningspelen)

Technische Commissie Nieuws afbeelding

7-4 De volgende schoolclinic is vrijdag 22 april. We komen twee scholen tegelijk. Wie kan er helpen of weet nog iemand die kan helpen? Let us know. 
MHC Sint-Oedenrode gaat komende weken clinics geven aan alle basisschooljeugd zodat iedereen kennismaakt met hockey. Afhankelijk van de locatie van school zijn de clinics bij de hockeyvereniging of op school. 

Lees verder

Vacature zaalcommissie

Zaalhockey Nieuws afbeelding

4-4

Zaalcommissie-leden
Versterking gezocht zaalcommissie door enthousiaste ouders/leden/oud-leden

Lees verder

Teamfoto's seizoen '21-'22

Communicatie Nieuws afbeelding

1-4Een nieuwe website is in aantocht en daarop willen we nog veel meer informatie gaan brengen en sfeer. En de sfeer dat maken de leden. Dus daarom zullen ook elk seizoen teamfotos online komen. We hebben al veel teamfotos ontvangen. De foto's zullen we ook afdrukken en in het clubhuis laten zien. Heb je nog geen foto ingestuurd? Mail dan naar [email protected]

Lees verder

Scheidsrechtersopleiding - examen

Arbitrage Nieuws afbeelding

1-4Lonneke van Eck, Josephine de Kort, Fee Akman, Suus van Schaaijk zijn allemaal geslaagd voor het scheidsrechtersdiploma. In verband met toetsweken is het examen voor de andere 9 kandidaten uitgesteld. zij zullen na de meivakantie een nieuwe uitnodiging ontvangen. 

Lees verder

Buitenschoolse opvang bij MHC Sint-Oedenrode

Bestuur Nieuws afbeelding

30-3 Afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt om buitenschoolse opvang bij de hockeyvereniging mogelijk te maken. Wij verwachten dat De Verbinding Sint-Oedenrode op korte termijn kan openen bij onze vereniging. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws. Kinderen kunnen bij onze vereniging verblijven in het hart van de sportieve omgeving en ons clubhuis is een fijne plek om ook binnen

Lees verder

Barnieuws - menukaart uitgebreid, afhaalloket, watertappunt

Bar Nieuws afbeelding

12-3 Het seizoen begint weer en sinds lange tijd kan iedereen weer onbezorgd genieten van de barfaciliteiten. De bar is opgefrist en de menukaart aanzienlijk uitgebreid. Ook het afhaalloket wordt weer in gebruik genomen. 
 
Wat is er allemaal

Lees verder

Bardienst ouders op zaterdag

Bar Nieuws afbeelding

10-3Al een aantal jaren hebben we een goede bezetting achter de bar waarbij een vaste zaterdagkracht de dienst verzorgd. We merken dat er wel wat extra hulp wenselijk is, met name op de piekmomenten. Daarom vragen we vanaf dit seizoen thuis spelende teams om bij te springen. 
Barschema (filter op datum) Barschema (filter op team)

Lees verder

Nieuw wedstrijdsecretariaat - nieuwe mail

Technische Commissie Nieuws afbeelding

7-3Dankzij extra versterking voor de indeling van de wedstrijden is er een nieuwe verdeling gemaakt met twee nieuwe emailadressen. Het e-mailadres [email protected] komt te vervallen.
Wedstrijden Senioren:
[email protected]
Contact is Betty Raaijmakers Wedstrijden Junioren en Jongste Jeugd (JJ):
[email protected]

Lees verder

Nieuwe groepen voor 3,5 tot 7 jr: Rockey, Bobby en Tommy

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

7-3 Vanaf deze week kunnen er weer nieuwe leden meedoen met sporten op de hockeyvelden. Voor de jongste jeugd worden deze week op de basisscholen in Sint-Oedenrode Pokemon clubkaarten uitgedeeld. Er zijn maar liefst drie soorten: Voor groep 1, groep 2 en groep 3. Vanaf aankomende zaterdag 12 maart kunnen nieuwe leden weer mee gaan doen. Van 10-11 uur. GRATIS proeflessen volgen? Dat kan, meld

Lees verder

Club doneert 1 euro per lid aan Oekraïne

Bestuur Nieuws afbeelding

7-3In deze moeilijke tijd wil de club graag stilstaan bij de maatschappelijke issues. Daarom heeft het bestuur besloten om 1 euro per lid aan Oekraïne te schenken. Deze bijdrage wordt geschonken via de Service Club Rooi: voor Rooi door Rooi. Meer info lees je op mooirooi.nl. Financiële giften en verzorgingsproducten zijn welkom.

Lees verder

Hockeykamp 3-6-8-tallen (1-2 juli 2022) - Save the date

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

7-3 Het hockeyseizoen van de 3-, 6-, en 8-tallen sluiten we weer af met een hockeykamp. Nadat dit de laatste twee jaar helaas niet kon, zijn de voorbereidingen voor dit jaar gestart. Meer informatie gaat natuurlijk nog volgen maar zet alvast de data in je agenda zodat je erbij kunt zijn: vrijdag 1 juli (start ca. 17:00 u) t/m zaterdag 2 juli (einde ca. 12:00 u).  

Lees verder

Hoe is het met...? Annelous Oerbekke - Dames 1 2004-2014

Communicatie Nieuws afbeelding

6-3 Onze club is opgericht in 1961, inmiddels 60 jaar geleden. Van Pipowagen naar een prachtig clubhuis met kunstgrasvelden. Wie heeft de club gemaakt tot wat het vandaag is? En wat zijn de hoogtepunten in al deze tijden? In deze rubriek vertellen oud leden ons alles en lees je hoe het met onze oud leden gaat. Geniet van dit mooie verhaal:
 

Lees verder

MHC Seniorenleden toernooi - gezellig en drukbezocht

Activiteiten Nieuws afbeelding

20-2 Op zondagmiddag 20 februari heeft MHC Events het 2e Senioren toernooi georganiseerd. Wij kijken terug op een succesvolle editie met in totaal 74 deelnemers verdeeld over 5 teams. 

Lees verder

Hoe is het met... Geert Kersten. Aanvoerder Heren 1- 1966/1967

Algemeen Nieuws afbeelding

7-2 Kampioensfoto van seizoen 66-67.  Op de foto achterste rij v links naar rechts: Jack Werners., Gerard Putmans, Willy de wit, Frans Coenen, Eugene Werners, Kees vd Wiel (Voorzitter geweest), Geert Kersten, Piet Bekkers, Voorste rij van links naar rechts: Tony vd Ven, Harrie de Koning, Hans Kersten , Piet Vughts., Herman vd Ven, Frans van Roessel
Wat is je naam ?

Lees verder

Hoe is het met ... Bart Takkenberg & Kevin Vernooy? Generatie '88-'97 (nu 43 jaar)

Algemeen Nieuws afbeelding

11-1 Onze club is opgericht in 1961. Van Pipowagen naar een prachtig clubhuis met kunstgrasvelden. Wie heeft de club gemaakt tot wat het vandaag is? En wat zijn de hoogtepunten in al deze tijden? In deze rubriek vertellen oud leden ons alles en lees je hoe het met onze oud leden gaat. Geniet van dit mooie verhaal:

Wat is jullie naam ?

Lees verder

Heb je het al gezien? De kantine wordt steeds mooier

Sponsoring Nieuws afbeelding

8-12 Een aantal vrijwilligers zijn druk bezig met de aankleding van het clubhuis. Er is al veel gedaan en dat laten we je graag weten. We hopen dat je snel zelf komt kijken en misschien wil je meehelpen?   

Lees verder

Protocol afgelastingen

Bestuur

3-12Naar aanleiding van het slechtere weer afgelopen week is er door de club een protocol opgesteld. Met dit protocol hopen we dat alle leden en vrijwilligers zo min mogelijk voor verrassingen komen te staan. Te alle tijden is het wedstrijdsecretariaat het aanspreekpunt en alleen het wedstrijdsecretariaat kan wedstrijden afgelasten. Voor vragen kun je mailen naar

Lees verder

EHBO - Naast trainingsrek, bij deur berging en veldverlichting

Accomodatie Nieuws afbeelding

17-11Waar we sporten ontstaan ook wel eens blessures. Voor de eerste hulp heeft de hockeyclub dichtbij het veld EHBO-spullen beschikbar. De spullen liggen bij de trainingsmaterialen. Iedereen heeft hier toegang toe. Loop dus direct naar de juiste plek en ga niet meer naar de bar.

Lees verder

MHC Hockey video van Noah

Communicatie

13-9We ontvingen deze prachtige promo van ons juniorenlid Noah. Hockey is zijn lievelingssport en wij weten wel waarom. Wat doe je dat goed!

Lees verder

Douchen na t hockeyen: Ja of nee... ?

Bestuur Nieuws afbeelding

28-2 Hockeyen en douchen, het levert een gesprek op. Wij gingen op internet op onderzoek uit. Als hockeyclub hebben wij hier geen beleid in. Wel brengen wij graag een advies uit volgens de landelijke richtlijnen. Wat zijn deze dan? 

Lees verder

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode