header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur MHC

Vanaf 1 oktober: cashless betalen in het clubhuis

Nieuws afbeelding 17-9-2019 Sinds enige tijd heeft onze hockeyclub MHC Sint-Oedenrode de mogelijkheid tot (contactloos) pinnen op de club. Wij zien dat hier steeds meer gebruik van wordt gemaakt en willen daarom, net als vele andere clubs, overgaan tot alleen pinnen. 

Het houden van contant geld brengt veel 'handling' met zich mee, verhoogd risico en buiten de wedstrijddagen is er sowieso geen contant geld op de club aanwezig. We hebben daarom besloten om met ingang van 1 oktober 2019 volledig op pinbetaling over te stappen. 

Ouders kunnen aan hun kind een prepaidkaart geven, met daarop een beperkt tegoed zodat de kinderen hun eigen bestedingsruimte hebben (en niet de PIN-pas van hun ouders hoeven mee te nemen). 

Daarnaast kan zo'n prepaidkaart ook als teampas worden gebruikt (in plaats van het aloude ‘potten’). Deze prepaidkaart is te koop bij Primera in Sint-Oedenrode en heet Pay2d Basic:
 
  • De Pay2d prepaid kaart kost eenmalig €10,-
  • In de winkel beslis je hoeveel tegoed je erop wilt zetten
  • Het tegoed kan online opgewaardeerd worden via een ideal betaling. Daartoe moet je de ‘Basic’ prepaid kaart upgraden naar Plus/Pro. Die upgrade is de eerste 12 maanden gratis. Vanaf de 13de maand wordt een maandelijkse vergoeding in rekening gebracht van 85 cent.
  • Na online activeren, kun je op de Pay2d website je pin code zien
  • Lees meer voor uitleg en mogelijkheden op deze website
  • Uiteraard zijn er ook alternatieven als 'tikkie sturen' mogelijk in teamverband. 

Namens het bestuur, 
Ronald Voets
Penningmeester MHC Sint-Oedenrode

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode