header foto header foto header foto header foto header foto
 
Communicatie

Handige Lisa-App tips #2: Hockeyfood

Nieuws afbeelding 19-11-2019

HockeyFood: het netflix voor hockeyers

Ben jij al bekend met de netflix-omgeving voor hockeyers, genaamd: HockeyFood? Je kunt hier allerlei soorten video's vinden die jou als speler, trainer of coach beter maken.

Elke donderdag worden er nieuwe afleveringen toegevoegd in HockeyFood. Het aanbod varieert van technische en tactische video’s voor trainers, coaches en spelers. Maak ook video’s om jouw fysieke gesteldheid te verbeteren of sportpsychologische video’s.

Zo kun je op dit moment o.a. een serie over de half court press vinden. Zo wordt er aan de hand van animaties en echte wedstrijdbeelden getoond hoe de half court press werkt. Per linie en per positie. Maar ook wat de ‘top tips’ en ‘meest gemaakte fouten’ zijn.

De komende periode wordt HockeyFood geüpdatet met series over alle belangrijke verdedigende en aanvallende principes zoals de ‘balkant-helpkant’, of het principe ‘as-dicht’. Maar ook een serie over de full-court press en over strafcorners, zal binnenkort aan HockeyFood toegevoegd worden!

Kortom: wil jij meer kennis opdoen als trainer, coach of speler? Bekijk HockeyFood in onze ClubApp. Je kunt HockeyFood vinden onder het laatste tabblad ‘Meer’. Veel kijkplezier!


Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode