header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuwe behandeltafel in fysioruimte MHC

Nieuws afbeelding 29-11-2019 In 2013 heeft Fysiorooi in samenwerking met MHC Sint-Oedenrode een oud kleedlokaal omgebouwd tot nette fysioruimte. Deze ruimte wordt sindsdien wekelijks gebruikt voor het onderzoeken en behandelen van hockey-gerelateerde blessures, speciaal voor alle leden van de club. 

Met name onze vaandelteams maken meerdere keren per week gebruik van de fysiotherapeutische behandelingen net voor/na de training of wedstrijd, om zo optimaal mogelijk fysiek te kunnen presteren zonder blessures. Omdat de fysioruimte zo frequent wordt gebruikt, werkte de behandeltafel inmiddels niet meer zoals deze hoorde te werken. 

Dankzij een zeer attente Marieke van Schijndel werkend op de SEH afdeling van het Catharina Ziekenhuis Eindhoven en moeder van Janne die bij meisjes 8E1 hockeyt, staat er een zo goed als nieuw werkende tweedehandse behandeltafel. Het Catharina Ziekenhuis kreeg nieuwe behandeltafels op de SEH en de oude mochten weg, zodoende staat er een mooi gekleurde en multifunctionele nieuwe tafel in de fysioruimte van de club.

We zijn er hartstikke blij mee en willen Marieke en het Catharina Ziekenhuis Eindhoven bedanken hiervoor!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode