header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur MHC

CORONA UPDATE 25/09/2020

Nieuws afbeelding 25-9-2020 Het volgende is te lezen op Kliknieuws: "Burgemeester Kees van Rooij kondigde donderdagochtend tijdens een speciaal georganiseerde persconferentie aan dat de gemeente meer controles gaat uitvoeren in de horeca en bij sportverenigingen. Wanneer men zich niet aan de coronaregels houdt volgen er forse boetes en kan de gemeente zelfs overgaan tot sluiting. "Men laat de teugels vieren. Dat is niet de bedoeling", waarschuwt de burgemeester van Meierijstad."

Het onverwachte aantal extra besmettingen die onder andere op sportverenigingen wordt opgelopen is hier de oorzaak van. Alle hoop op een vlot einde van de coronacrisis is hiermee definitief de bodem ingeslagen. Omdat MHC Sint-Oedenrode doorgaan van de sport belangrijker vindt zullen we de andere verenigingszaken strikter gaan monitoren. Boetes en sluiting moeten kost wat kost voorkomen worden. 

Daarom gaan we voor zondagen extra regels in stellen:
  1. De corona coördinator ziet toe op de naleving van de corona regels. 1 persoon van de bardienst zal hiervoor worden ingezet.
  2. Teams en supporters dienen de 1,5 meter maatregel te hanteren.
  3. Trainer-coaches kunnen aangesproken worden op het gedrag van hun team en ondersteunen de maatregelen.
  4. Alle aanwezigen moeten de aanwijzingen van de corona coördinator opvolgen.
  5. We gaan om 18.00 uur dicht en hebben geen muziek buiten.
  6. Disco’s en andere evenementen moeten helaas even worden uitgesteld.

Het bestuur gaat de naleving van de regels opvolgen en zal waar nodig komen met aanpassingen op opening- en sluitingstijden. Een eventuele aanpassing op regels kan ook voortkomen uit overheidsbeslissingen.

Mocht je toch nog een drankje willen na sluitingstijd is dat mogelijk bij de gezellige cafés en terrassen in het dorp. 

Voor alle andere dagen van de week geldt dat we op MHC Sint-Oedenrode geen corona-controleurs hebben. Daarom doen we nogmaals een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid. Samen kunnen we er voor zorgen dat we kunnen en mogen blijven hockeyen. Alleen samen krijgen we corona onder controle!

MHC Sint-Oedenrode neemt geen verantwoordelijkheid voor boetes die leden of bezoekers krijgen.

Lees hier het artikel op Kliknieuws.

Agenda

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode