header foto header foto header foto header foto header foto
 

Winterstop programma jongste jeugd

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

4-12 We hebben goed nieuws! We hebben één gezamenlijk "jongste jeugd winterstop programma". Dit houdt in dat er op "gewone zaterdagen in de winterstop" door jongste jeugd gehockeyd wordt. Ook de bar is geopend waarbij alle teams een bardienst verzorgen. 

Lees verder

Protocol afgelastingen

Bestuur

3-12Naar aanleiding van het slechtere weer afgelopen week is er door de club een protocol opgesteld. Met dit protocol hopen we dat alle leden en vrijwilligers zo min mogelijk voor verrassingen komen te staan. Te alle tijden is het wedstrijdsecretariaat het aanspreekpunt en alleen het wedstrijdsecretariaat kan wedstrijden afgelasten. Voor vragen kun je mailen naar

Lees verder

Kerstactie: Worstenbrood en Kerstbrood (sponsor de clubkas)

Sponsoring

3-12 Heb je al iets lekkers van Bekkers besteld via de club? Wacht niet meer te lang. Tot 10 december kan er besteld worden. Het worstenbrood en Kerststol is extra voordelig en ook nog eens heel goed voor de clubkas. Klik hier voor de bestellijst. Op zaterdag 18 december kan je de bestelling ophalen bij de hockeyclub. De kantine is dan ook geopend, omdat de jongste jeugd dan allemaal hockeyen. 

Lees verder

Winterstop. Wat is de agenda tijdens de wintermaanden

Algemeen Nieuws afbeelding

2-12 Na 11 hockeyweken zit de eerste helft van het hockeyseizoen er bijna op. Aankomend weekenden 4-5 december, zijn de laatste jeugdwedstrijden buiten en zondag 5 december begint het zaalhockeyprogramma. 
Trainingen De officiële veldtrainingen eindigen op vrijdag 3-12-21.

Lees verder

Cadeautip voor de feestmaand: Sportartikelen met korting

Sponsoring Nieuws afbeelding

30-11 Natuurlijk is het super leuk om van de Sint een cadeau te krijgen. Maak je hockey outfit deze winter helemaal compleet. Daarbij heeft De Wit een mooie kortingsactie. Leden ontvangen 25% kassakorting op haarbanden, scheenbeschermers en handschoenen van Indian Maharadja. Ook geldt de hele maand december 25% korting op het clubshirt.

Lees verder

Zaalcompetitie - alle info (1-12)

Zaalhockey Nieuws afbeelding

28-11
Bekijk nu het zaalboekje. Er is een boekje voor de organisatie en een boekje voor spelers. Voor wat betreft de planning is de KNHB nog steeds druk bezig om de uit- en thuiswedstrijden te verplaatsen (dit ivm de eindtijd van 17 uur), dus alles kan nog verschuiven. Wij vragen alle teams om het eigen actuele programma zelf te blijven checken. Natuurlijk houden ook wij het in de gaten

Lees verder

Thuiswedstrijden 27-nov afgelast

Bestuur Nieuws afbeelding

27-11Helaas kunnen we de thuiswedstrijden niet doorlaten gaan. De velden kunnen niet sneeuwvrij worden gemaakt.
Ook het middagprogramma is afgelast. In verband met de aanhoudende vrieskou is namelijk niet aannemelijk dat de sneeuw vanmiddag weg is.

Lees verder

COVID - maatregelen en consequenties (vanaf 28-11)

Bestuur Nieuws afbeelding

27-11 Vanaf zondag 28 november zijn er een aantal maatregelen van kracht welke voor uitdagingen zorgen voor het hockeyen. Hieronder volgen de maatregelen en hoe we omgaan met de consequenties: 

Lees verder

Sinterklaas op de club - zoals altijd een groot feest

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

26-11 Zaterdag 27 november was Sinterklaas op bezoek. En wat was dit een leuke tijd op de club! Alle teams mochten hun zangkunsten aan de Sint laten horen. De kinderen kregen een cadeautje, ranja en er was buiten ook nog een Pieten parcours. Ook liet de jongste de hockeysticks niet links liggen. er werd lekker gehockeyd in het miniveld. Ook voor de oudere jeugd had Sint een leuk geschenk. De

Lees verder

Hoe is het met Elly van de Eshof ...? met 3 generaties lid van de club

Communicatie Nieuws afbeelding

20-11 Onze club is opgericht in 1961. Inmiddels 60 jaar geleden. Van Pipowagen naar een prachtig clubhuis met kunstgrasvelden. Wie heeft de club gemaakt tot wat het vandaag is? En wat zijn de hoogtepunten in al deze tijden? In deze rubriek vertellen oud leden ons alles en lees je hoe het met onze oud leden gaat. Geniet van dit mooie verhaal:

Lees verder

Hockeyballen en beheer materiaal: 120 ballen zijn zoek!

Technische Commissie Nieuws afbeelding

17-11Wij willen jullie aandacht allemaal vragen voor het beheer van de materialen van de club. Afgelopen week zijn 120 ballen zoek geraakt, waardoor alle jongste jeugd teams (70 leden) niet optimaal kunnen trainen. Heb jij ballen van de club? Geef ze dan komende week alsjeblieft terug aan je coach of trainer, ook oudere ballen die in je hockeytas of keeperstas zijn beland: Ballen van de hockeyclub

Lees verder

Zaalcompetitie - indeling meisjes

Zaalhockey Nieuws afbeelding

17-11Beste Leden, De zaalcompetitie komt steeds dichterbij. De teamindeling van de meisjes is bekend. Je vind de indeling als bijlage, door op de link te klikken.

Lees verder

EHBO - Naast trainingsrek, bij deur berging en veldverlichting

Accomodatie Nieuws afbeelding

17-11Waar we sporten ontstaan ook wel eens blessures. Voor de eerste hulp heeft de hockeyclub dichtbij het veld EHBO-spullen beschikbar. De spullen liggen bij de trainingsmaterialen. Iedereen heeft hier toegang toe. Loop dus direct naar de juiste plek en ga niet meer naar de bar.

Lees verder

Rabo ClubSupport - Uitslag: 923 euro voor onze trainers opleiding

Sponsoring Nieuws afbeelding

15-11 De uitslag van de RABO clubsupport is bekend en we hebben met 133 stemmen een mooi bedrag van 923,61 opgehaald. Door dit bedrag te investeringen in eigen trainers kunnen we de jaarlijkse kosten van externen verlagen en trainingen verbeteren. Bedankt allemaal voor jullie stem. 
- - - - - - - - 
(eerdere berichtgeving 25-10-2021)

Lees verder

Headsets voor scheidsrechters (eerste teams)

Arbitrage Nieuws afbeelding

13-11De club heeft headsets aangeschaft voor de scheidsrechters. Middels deze headset kunnen (bonds)scheidsrechters voor D1 en H1 met elkaar communiceren tijdens de wedstrijd en eventueel met elkaar overleggen ingeval van een onduidelijke en/of onterechte beslissing.

Lees verder

Nieuwjaarsborrel op 14 januari (save the date)

Bestuur Nieuws afbeelding

12-11Vrijdag 14 januari organiseert MHC Sint-Oedenrode weer een nieuwjaarsborrel voor alle leden. Met al die goede voornemens willen we het nieuwe jaar maar al te graag sportief inluiden. Dit is een MHC jubileum event. Meer info volgt. Graag tot dan. Groeten, bestuur MHC

Lees verder

Nieuwsupdate 2de dinsdag van de maand

Communicatie Nieuws afbeelding

9-11 Het is weer dinsdag dus neem lekker even de tijd voor het clubnieuws van deze maand. Er wordt veel gedaan in de club, dus we hebben ook veel nieuws!
Tip: Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Kijk dan in de app, onderaan bij ‘Club’. Er is een tabblad ‘Nieuws’ en ‘Agenda’. Online kijken kan ook: op de homepage worden LISA-berichten doorgeplaatst.
 

Lees verder

Gevonden voorwerpen en inzameling voor tweedehands markt

Accomodatie Nieuws afbeelding

8-11 Voortaan wordt het rek vooraan links naast de ingang multifunctioneel gebruikt, zodat we spullen een tweede leven kunnen geven. Je kunt het voor de volgende items gebruiken: Gevonden voorwerpen  Spullen neerleggen die je ter beschikking wilt stellen aan de tweedehands markt, waaronder clubshirt. Gevonden voorwerpen

Lees verder

Bericht van de TC: Drukte op de velden - sportiviteit en doortrainen in de winter?

Technische Commissie Nieuws afbeelding

8-11Elke maand zit de technische commissie bij elkaar. Er gebeurd veel op de velden en in de teams en dat willen we graag met jullie delen. Drukte op zaterdag Zoals de jongste jeugd merkt in de ochtend zit het wedstrijdschema op zaterdag regelmatig vol. Om deze reden beginnen we soms wel erg vroeg aan de wedstrijden. De oudere jeugd speelt vaak in de middag. We proberen hier een zo'n goed

Lees verder

Betere schoonmaak - nieuwe schoonmaakploeg, samen houden we het netjes

Accomodatie Nieuws afbeelding

8-11 Het clubhuis wordt voortaan elke maandag door een professioneel schoonmaakbedrijf gepoetst. Voorheen werd dit alles nog door vrijwilligers gedaan. Douches, toiletten kantine, bar, keuken en terras. Dankzij de schoonmaakploeg kunnen we alles nog beter schoon houden. Natuurlijk is het van belang dat we zorgvuldig met onze accommodatie om gaan. Wij vragen hier ook jullie hulp voor.

Lees verder

Hoofdsponsor

Contact

Adres
Bremhorst 2,
Sportpark Kienehoef
5491 LR Sint-Oedenrode
[email protected]

Postadres
Postbus 104,
5490 AC Sint-Oedenrode