Barindeling zaterdag (nu t/m herfstvakantie)


  • Categorie:
  • Datum: 13-09-2023


Hier vind je de nieuwe indeling voor de bardienst. Alle teams worden ingedeeld. De teammanagers zullen ouders inplannen (zoals dit ook het rijden gedaan wordt), zodat we op zaterdag weer een gezellige kantine zullen hebben.


Alle informatie over bardienst en indeling vind je op de website www.mhcsint-oedenrode.nl/bar-en-kantine



Oproep: Barcoördinator zaterdag
Wij zouden het heel fijn vinden als één of twee ouders de barcoördinatie op zich willen gaan nemen. Wil je dit doen? Neem dan contact op met Gert-Jan of Jalta of email naar [email protected]. Als barcoördinator draag je zorg voor de volgende dingen:



  1. Het barschema maken voor ouderinzet (4x per seizoen, ca. 1 uur)

  2. Wedstrijdtafel beheren; zorgdragen dat de wedstrijdplanning aanwezig is, zodat scheidsrechters en uit-teams goed kunnen worden ontvangen.

  3. Afstemmen met de barinkoper (Gert-Jan) en zondag barcoördinator (Jalta), zodat er een goed assortiment eten en drinken is waaronder fruit.


Voor vragen kun je terecht bij je teammanager. We wensen iedereen weer een fijne voortzetting van het seizoen.




--eerdere publicatie - sept 22 ----

Afgelopen seizoen hebben ouders geholpen met bardienst en dat is goed gegaan. Ouders vinden de betrokkenheid leuk en zij helpen de supervisor in de drukste momenten. Daarom hebben we ook voor dit seizoen een indeling gemaakt per jeugdteam. De manager zal ouders indelen.

In principe is de bardienst op/ rond het tijdstip dat je team thuis speelt. De dienst start 15-30 minuten voor de wedstrijd en eindigt 15-30 minuten erna. Ouders kunnen op de rustige momenten, tijdens de wedstrijden ook even zelf naar buiten lopen. Tijdens rust en vlak voor en na de wedstrijden is het fijn als de zaterdagkracht geholpen wordt. De taken richten zich tot het ontvangen van de gastteams, klaarzetten ranja, koffie schenken en opruimen van de vaat. Via de teammanagers zullen ouders ingedeeld worden voor de dienst. Met name voor de ouders die geen vaste taak hebben is het leuk om de dienst te draaien. Je leert de club en mensen kennen. En het is een dankbare taak om te vervullen. De zaterdagkracht maakt je wegwijs. Één ouder per dienst is voldoende. 

Share by: